کربکندی: در مورد حکم کمیته انضباطی نظری ندارم

ورزش — توسط yousefi درتاریخ بهمن ۲۰, ۱۳۸۸ درزمان ۱:۴۵ ب.ظ
Email This Post Email This Post

به وقتش در خصوص سپاهان حرف می‌زنم

کربکندی: در مورد حکم کمیته انضباطی نظری ندارم

خبرگزاری فوتبال ایران- تیم فوتبال صبای قم در رقابت‌های جام حذفی با یک گل فولاد نوین اهواز را شکست داد تا در مرحله بعد به مصاف برنده دیدار سپاهان و کاوه برود.

رسول کربکندی سرمربی صبا در مورد این بازی به خبرگزاری فوتبال ایران می‌گوید: «من اصلا از عملکرد شاگردانم راضی نیستم و اگر نتیجه را واگذار می‌کردیم هیچ تعجبی نداشت. در این دوره از بازی‌ها معمولا تیم‌های دسته اولی و دومی مقابل لیگ برتری‌ها انگیزه بسیار زیادی دارند و در طرف مقابل تیم‌های لیگ برتری هم بی‌تفاوت بازی می‌کنند. این موضوع برای ما نگران‌کننده بود ولی در نهایت با یک گل بازی را بردیم.»

وی تاکید می‌کند: «در دقیقه ۲۰ مهدی واعظی اخراج شد و این کار ما را سخت کرد. در ضمن آنها در این نیمه بهتر از صبا بازی کردند. در نیمه دوم اما به گل رسیدیم و در حالی که بازی خوبی را به نمایش نگذاشتیم در نهایت برنده از زمین بیرون آمدیم.» کربکندی در مورد احتمال رویارویی با سپاهان در مرحله بعدی جام حذفی می‌گوید: «فعلا که به این بازی نرسیده‌ایم و به وقتش در خصوص سپاهان حرف می‌زنم.»

کربکندی در خصوص حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که او را دو جلسه از نشستن روی نیمکت صبا محروم کرد، تاکید می‌کند: «این حکمی است که داده شده و من هیچ حرفی ندارم. دیگر دوست ندارم به اتفاقات گذشته فکر کنم و اعتراضی هم به رای کمیته انضباطی ندارم و قرار نیست دنبال کاهش این محرومیت باشم.»


انتهای خبر / خبرگزاری فوتبال ایران / footballiran.ir

سایت خبر

http://www.footballiran.ir/Nsite/FullStory/?Id=28772

Email This Post Email This Post لیبلها : , , ,

نظر شما :

Trackbacks

Leave a Trackback