خبر بد برای پرسپولیس،محسن خلیلی مصدوم شد
ورزش — توسط yousefi درتاریخ اسفند ۳, ۱۳۸۸ درزمان ۱۲:۱۱ ب.ظ
Email This Post

خبر بد برای پرسپولیس،محسن خلیلی مصدوم شد
خبرگزاری فوتبال ایران- در حالی که محسن خلیلی مهاجم پرسپولیس در چند دیدار اخیر پرسپولیس درخشش خوبی در خط حمله این تیم نشان داده بود در تمرین دوشنبه (امروز) با مصدومیت مواجه گردید که این امر موجب نگرانی علی دایی و سایر اعضای کادر فنی پرسپولیس گردید.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، به گفته زرینه پزشک پرسپولیس محسن خلیلی از ناحیه آشیل پا احساس درد کرد به همین دلیل از آشیل پای اوعکس MRI گرفتند که پاسخ آن سهشنبه شب مشخص خواهد شد.
زرینه در رابطه با مصدومیت محمد پروین گفت: « پروین به دلیل مصدومیت زانو فعلا صبح و بعدازظهر به فیزیوتراپی میپردازد. این بازیکن قطعا در دیدار با آلومینیوم هرمزگان حضور نخواهد داشت و حداقل برای بازگشت به ده روز دیگر زمان احتیاج خواهد داشت.»
زرینه در پایان در رابطه با وضعیت نبیالله باقریها خاطرنشان ساخت: «استخوان شکسته نبیالله باقریها باید جوش بخورد تا این بازیکن بتواند پس از آن با ماسک در میادین حضور یابد بنابراین فعلا امکان بازی نبیالله باقریها قبل از جوش خوردن استخوان بینی وی وجود ندارد.»
سایت اصلی خبر
http://www.footballiran.ir/Nsite/FullStory/?Id=29206
Email This Post
لیبلها : mri, فوتبال ايران, ورزش
Tweet This
Digg This
Save to delicious
Stumble it
RSS Feed
ساخت تبلیغات تلویزیونی و فیلمهای صنعتی






