پس از کتک خوردن دایی از بوقچی ها/این بار دروازه بان تیم ملی را در اهواز کتک زدند!
ورزش — توسط yousefi درتاریخ اسفند ۱۵, ۱۳۸۹ درزمان ۱۱:۳۲ ق.ظ
Email This Post
پس از کتک خوردن دایی از بوقچی ها/این بار دروازه بان تیم ملی را در اهواز کتک زدند!
ورزش > لیگ برتر
- دروازهبان تیم فوتبال امید ایران و استقلال اهواز به دنبال کنار گذاشته شدن از ترکیب اصلی این تیم از سوی لیدرها و عوامل باشگاه مورد ضرب و شتم قرار گرفت و حتی تهدید شد که بازهم مورد لطف آنها قرار خواهد گرفت!
به گزارش مهر محمد رشید مظاهری، دروازه بان تیم فوتبال استقلال اهواز در خصوص اتفاقاتی که برای او در این تیم افتاده است، گفت:« متاسفانه در تیم ما و برای من اتفاقاتی افتاده است که همه باید از این مسائل باخبر شوند. من نمی خواستم این مسائل بازگو شود اما ناچارم بگویم چه برمن گذشته است چرا که از این وضعیت خسته شدهام و می ترسم دوباره تکرار شود.»
رشیدی که دروازه بان اصلی تیم فوتبال امید ایران در راه حضور در مسابقات انتخابی المپیک لندن است، این را می گوید و ادامه می دهد:« آقایان به خاطر یک نفر دیگر مرا از ترکیب تیم کنار گذاشتند. نیمکت نشینم کردند و دست آخر مرا تهدید کردند، کتکم زدند و با شخصیتم بازی کردند.تیم ما داشت خوب کار می کرد، اما ناگهان همه چیز بهم خورد. تیم ما دیگر مانند سابق نیست. ما بالای جدول بودیم اما الان شرایط خوبی نداریم. اینها به کنار اما چرا با من که یک بازیکن ملی هستم اینطور برخورد می کنند؟! مسئولان باشگاه به جای اینکه به موفقیت تیم کمک کنند آدم اجیر کردند تا من را بزنند، چرا؟ چون حقم را می خواستم و آقایان می خواستند به دیگری بازی برسد نه من.»اما شرح ماجرا از زبان خود مظاهری.آنجا که او می گوید:« روز سیزدهم اسفند چند نفر از عوامل باشگاه و تیم به همراه چند نفر از لیدرهای استقلال اهواز به خوابگاه ما آمدند. آنها مرا کتک زدند، با شخصیتم بازی کردند و حتی تهدید کردند که اگر این اتفاق را فاش کنم برخوردی بدتر از این با من خواهند داشت.من فقط نام این افراد را به آقای شفیعزاده، مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز می گویم. ایشان باید بداند در تیم چه می گذرد. بعد از آن خیلی از حقایق را می گویم و مسائلی که در تیم ما می گذرد و کسی از آن خبر ندارد.»
151 40
کلید واژه: لیگ برتر ایران – لیگ برتر نهم
کد مطلب:
۱۳۵۱۹۹
زمان انتشار:
یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ – ۱۴:۴۰:۰۹
نسخه چاپی
مطالب مرتبط
ادعای فرهاد کاظمی:دیگر مشکلی برای مربیگری در لیگ برتر ندارم
شاغلام: آمده ام آبادان با صنعت قرارداد ببندم
ناامیدی AFC از حضور تماشاگران ایرانی در ورزشگاهها
نماینده مردم اصفهان: سال بعد همه باشگاه های صنعتی به بن بست می رسند
مظلومی:فکر نمی کنم امکان همکاری با جباری وجود داشته باشد
پیروز قربانی: با صادقی چرا اما با فرهاد مجیدی رفاقتی ندارم
نماینده مردم اصفهان: در جدول هزینهها، سپاهان تیم چهارم لیگ برتر است
در پایان نشست کمیته فنی باشگاه پرسپولیس/دایی:برخی از بازیکنان وظیفه شان را انجام ندادند
پس از شکست مقابل نفت تهران/حمید علیدوستی: ۴ گل خوردیم،پس توجیهی برای باخت ندارم
در هفته بیست و پنجم لیگ برتر /نفت،پیکان را گل باران کرد
خلعتبری: من و حسینی قرارداد بستیم برویم روی کمر هم!
در حال دریافت نظرات…لطفا کمی صبر کنید.
نظر شما دریافت شد.
ارسال نظر
ارسال به دوستان

منبع اصلی خبر
سایت خبر آنلاین
Email This Post
لیبلها : afc, news, لیگ برتر, ورزش, جدید, خبر
Tweet This
Digg This
Save to delicious
Stumble it
RSS Feed
ساخت تبلیغات تلویزیونی و فیلمهای صنعتی








